Hoppa till innehåll
Fastighetsbesiktning, slutbesiktning, överlåtelsebesiktning
Fast pris på energideklaration till BRF, villa, kontor, lokal & hyreshus
Energi AreaBolaget Kristianstad EnergiAB.se Overlatelsebesiktning svartvit Energideklaration i Skåne, Blekinge, Kronoberg med fast pris.
SBR logo blue Energideklaration i Skåne, Blekinge, Kronoberg med fast pris.

Paketpris på besiktning inför husköp eller husförsäljning.

För de flesta är husköp eller en husförsäljning den största affären man någonsin kommer att göra – då är det viktigt att det blir rätt.

Vår SBR-godkända besiktningsman utför er överlåtelsebesiktning samtidigt som certifierad energiexpert utför Boverkets lagstadgade energideklaration. Välj till de extra tjänster ni behöver, såsom areamätning enligt Svensk Standard eller en radonindikation -allt till fast pris.

Vad vi erbjuder

Dolda-fel försäkring

Vi förmedlar flera olika dolda-felförsäkringar och när vi utför besiktningen hjälper vi er att hitta rätt för just er fastighet.

Smidighet

Få allt utfört samma dag och slipp vara hemma från arbetet onödigt mycket och ha flera olika tider med flera olika besiktningsmän.

Trygghet

Vi har alla slags certifieringar, utbildningar och diplom som behövs för att ni ska känna er helt trygga - både som köpare och säljare.

Fasta priser

Vi har fasta priser, det kommer aldrig tillkomma något extra - varken utkörningsavgifter, timpris, registreringsavgifter eller ens faktureringsavgift. Alla priser är inklusive moms till privatpersoner.

Rätt certifierade

Vår besiktningsman är utbildad byggnadsingenjör och godkänd av Svenska Byggingenjörers Riksförbund och givetvis blir er energideklaration utförd av en certifierad energiexpert.

Vad våra kunder säger

“Sänkte mitt bolån med 0,25% ränta med en energideklaration från EnergiAb.se.”
4 Home Doctors Online Consultation Testimonials 03 Energideklaration i Skåne, Blekinge, Kronoberg med fast pris.
Nicklas
“Snabb återkoppling med offert! Efter bara tre dagar hade vi möte hos oss och på kvällen hade jag fått energideklarationen på mail. Ovanpå detta så mötes man av trevlig och hjälpsam kille, 5 stjärnor känns givet, jag är jättenöjd!.”
4 Home Doctors Online Consultation Testimonials 01 Energideklaration i Skåne, Blekinge, Kronoberg med fast pris.
Edin

Frågor & svar om våra besiktningspaket

Nivå 1 husbesiktningInkluderar en okulär besiktning av alla åtkomliga ytor av er fastighets in- och utsida, synliga avloppsrör och tappvattenrör samt synliga eluttag och elcentral.
Inkluderar även fuktindikering av våtutrymmes utanpåliggande kakel / klinker och plastmatta.

Läs mer om husbesiktning här.

Nivå 2 husbesiktning
inkluderar allt ifrån nivå 1 och i tillägg görs en fuktmätning och en analys av er fastighets riskkonstruktioner (krypgrund, syllar och vind – Mätning utförs i både organiskt materiell och i luften).

Läs mer om husbesiktning här.

  1. Energideklaration utförd av energiexpert som godkänner hos Boverket och mailar ut till er samt er eventuella mäklare.
    Läs mer här!
  1. Areamätning enligt Svensk Standard utförd av energiexpert. Protokoll / mätbevis med de olika ytorna. Gäller fastighet upp till 300 m2.
    Läs mer om areamätning här.
Med en radonindikation
som görs på plats av energiexperten får man ett snabbt svar på om något kan vara byggt med t.ex blåbetong. Värdet tas sedan med i er energideklaration.
Läs mer om radonmätning och indikation här.

Hör av er!

Vi provar alltid att återkomma till er samma dag & vi är flexibla när det gäller tidsbokning – kom gärna med förslag på en dag som passar er!