Ansvarsförsäkrade och pedagogiska, med över 7000 fastighetsbesiktningar dokumenterade, erbjuder vi fast pris på överlåtelsebesiktning av villa för både köpare och säljare

  • Besiktningsmannen kommer att göra en okulär besiktning av alla åtkomliga ytor av er fastighet, såsom väggar, golv, fasad och tak.
    En fuktindikation i våtutrymme samt kontroll av eluttag och elcentral ingår alltid. 

  • Vid besiktningstillfället har vi en genomgång med er och frågar då efter kända fel och brister samt när ev. renoveringar är utförda.

  • Skriv gärna ner årtal då ev. renoveringar eller installationer är utförda och om det finns intyg från de som utfört/installerat dem.

Husbesiktning
Nivå 1


inkluderar en okulär besiktning av alla åtkomliga ytor av er fastighets in- och utsida, synliga avloppsrör och tappvattenrör samt synliga eluttag och elcentral.
Inkluderar även fuktindikering av våtutrymmes utanpåliggande kakel / klinker och plastmatta.

6990kr inkl. moms

Husbesiktning
Nivå 2


inkluderar allt ifrån nivå 1 och i tillägg görs en fuktmätning och en analys av er fastighets riskkonstruktioner (krypgrund, syllar och vind).
Mätning utförs både i organiskt materiell samt luft.

8990kr inkl. moms

Vid alla fastighetsbesiktningar upprättas ett besiktningsprotokoll som mailas ut senast dagen efter besiktningstillfället.

Lagstadgad energideklaration vid husförsäljning.

Slå ihop de tjänster ni behöver inför er husförsäljning eller ert husköp. Besiktningsmannen utför överlåtelsebesiktning och energiexperten utför energideklarationen, er areamätning eller radonmätning.
" Snabb och professionell hjälp, till bra pris. "
Energideklaration med fast lågt pris. 1990kr villa platsbesök eller på distans för 1690kr

Dolda fel-försäkringar

Som säljare av en fastighet är du ansvarig för så kallade dolda fel i 10 år efter att den nya ägaren har tagit över huset.
Du ska därför upplysa köpare om kända fel och brister.
En dolda-fel försäkring ger både dig som säljare och den
nya ägaren ett bra försäkringsskydd under 10 år.

Vi kan förmedla dolda-felförsäkringar via Willis, SBR, Nordic samt Hjerta

Tjänster som passar bra ihop med överlåtelsebesiktningen

Areamätning enligt Svensk Standard för endast 1490kr. (ordinarie pris 2490kr)

Areamätning

Korrekt uppmätta ytor vid er försäljning eller husköp. Vår energiexpert mäter upp er fastighets boyta, biyta och övrig yta enligt nuvarande Svensk Standard, SiS. Protokollet skickas ut samtidigt som besiktningsprotokollet.

Platsbesök av certifierad energiexpert i hela Skåne Blekinge Kronoberg, Småland och Halland. Fast pris 1990kr

Energideklaration

Vår certifierade energiexpert utför den lagstadgade energideklarationen samtidigt som er husbesiktning genomförs. Vi godkänner den hos Boverket innan vi mailar ut resultater till er och er eventuella mäklare.

Radonmätning med fast pris från energiab-se

Radonmätning

Radon är viktigt att ha koll på och såklart kan vi utföra en ackrediterad radonmätning av er fastighet samtidigt som vi utför er husbesiktning.