Hoppa till innehåll

Om oss

EnergiAB.se började med två energiexperter och med idèn att utföra prisvärda energideklarationer på villa och småhus i Skåne.


Ganska snart fick vi i uppdrag att energideklarera ett större fastighetsbolags bestånd av flerbostadshus i södra Skåne vilket resulterade i att ytterligare en energiexpert anslöt sig.


Strax därpå startades ett nära samarbete med en duktig besiktningsman i Malmö, en i Kristianstad och senare ännu en i Karlskrona och nu har vi tillsammans erfarenheten från ca 12 000 godkända hos Boverket samt ca 7 000 fastighetsbesiktningar i allt från bostadsrätter, lägenhetsbesiktning & husbesiktning till slutbesiktning och entreprenadbesiktning.
Areamätningar enligt Svensk Standard och energiberäkningar inför nybyggnation och nyproduktion.

Radonmätningar är också något vi kan hjälpa våra kunder med. Givetvis köper vi in våra dosor från ett av SWEDACs ackrediterade laboratorium.

I dagsläget täcker vi hela Skåne, Blekinge, Kronoberg och Halland, men åker även runt i landet på större uppdrag såsom BRF, fastighetsbestånd, privatägda fastigheter, nybyggnationer m.m


Våra besiktningsmän och energiexperter besiktigar allt från småhus åt privatpersoner till bostadsrättsföreningar, hela bestånd av fastigheter, flerbostadshus, lokaler & kontor åt både små & stora företag.

Hos oss kommer du i kontakt med certifierade energiexperter och godkända besiktningsmän som gör sitt yttersta för att din beställda tjänst ska utföras så snabbt, prisvärt och smidigt som möjligt, på en tid som passar er.

 

Berätta gärna för oss om ni har önskemål om besiktningstider så provar vi anpassa oss efter bästa förmåga. Vi ser till att er energideklaration blir godkänd hos Boverket, registrerad och utskickad med kostnadseffektiva åtgärdsförslag.

 

Dokumenten på husbesiktningen, areamätningen eller energideklarationen utlovar vi senast dagen efter vårt platsbesök.

Välkommen med er förfrågan.