Radonmätning - Radonindikering - Gammamätning
Fast pris till privat, företag och BRF

Världens säkraste korttidsmätning

Beställ hem världens mest noggranna korttidsmätning av radon.

Fyll i dina uppgifter genom vårt formulär så skickar vi dem samma dag.
1 290kr ink moms för 2 st dosor, instruktioner, porto och kuvert tillbaka till laboratoriet och rapport kommer per e-post!
Efter 7-10 dagars mätning i er fastighet skickar man dosorna för att analysera resultatet i ackrediterat laboratorium.

(Vid beställning av annan tjänst hos hos är priset endast 990 kr inkl moms, och då sätter givetvis vi dosorna på plats hos er)

Korttidsmätning

Vid beställning av annan tjänst så sätter vi givetvis ut er radonmätning hos er vid vårt platsbesök.
Alternativt kan vi också skicka dosorna per post som sätts ut av er själva i fastigheten i 7-10 dagar. Enkla instruktioner medföljer givetvis. Vi skickar även ett frankerat kuvert som ni sen placerar de två dosorna i och lägger på närmaste postlåda. Någon dag senare får vi en rapport från ackrediterat laboratorium som givetvis går ut till er e-post!
-990kr vid beställning av annan tjänst (Ord. 1290kr)

Radonindikering

Vid platsbesök erbjuder vi en radonindikering i er fastighet. Vi kopplar in oss i ett eluttag hos er - vår radonindikator får jobba medan vi utför energideklarationen, areamätningen eller överlåtelsebesiktningen.
Värdet får du på plats och givetvis för vi upp det i din energideklaration också.
-300kr

Långtidsmätning

En långtidsmätning ligger till grund för att få bidrag för t.ex radonsanering. Vet man med sig att man har förhöjda värden är detta att rekommendera.
Vi sätter ut dosorna alternativt skickar dem till er med snigelpost samma dag som ni beställer. Vi berättar gärna mer om åtgärder om ni har förhöjda värden och kan sätta er i kontakt med rätt myndighet för att få radonbidrag och korrekt åtgärder för just er fastighet.

Radon är en radioaktiv gas som bildas naturligt i berggrunden när radium sönderfaller. Långvarig exponering för radongas ökar risken att utveckla lungcancer. Strål­säker­hets­myndig­heten uppskattar att radon i bostäder orsakar omkring 500 lungcancerfall per år i Sverige och det är främst rökare som drabbas.

Radonmätning och radonindikering året om!
Spela videoklipp

Beställ hem

Radondosor av världens mest säkra korttidsmätning idag!
Vi postar samma dag, till hela Sverige! Instruktioner och kuvert till laboratoriet ingår!

Radonmätningar - noggranna på bara 7 - 10 dagar
Hem » Radonmätningar & radonindikering på 7-10 dagar eller 1 timme