lilla företaget med stora flexibiliteten.


Det började i Kristianstad i nordöstra Skåne varifrån vi tog oss an uppdrag ner mot Höör / Hörby / Eslöv och uppåt landet mot Blekinge och Kronoberg.
Ganska snart kom förstärkning i form av en energiexpert och en besiktningsman i Malmö i söder vilket resulterade i att vi täcker allt mellan Simrishamn i öst till Landskrona i väst.
Att ha goda samarbetspartners runt omkring Göteborgsområdet och i Varberg gör att vi även kan hjälpa kunder i dessa områden.

Vi har nära samarbete med välkända fastighetsförmedlare & mäklarbyråer runt om i skåne, Blekinge och Kronoberg.

Hem » Om oss
Energi & AreaBolaget varken tar betalt av eller får betalt av våra samarbetspartners.
Vi erbjuder deras tjänster till deras satta priser.
Vi ser vi till att du som kund får en smidigare upplevelse genom att vi kan sammanstråla och genomföra olika tjänster på samma dag, efter varandra eller till och med samtidigt - UTAN att höja priset för dig som kund. Vi samarbetar med kompetenta fackmän, resurser och företag som är rätt försäkrade, rätt utbildade - på rätt jobb och plats -för att de själva VILL vara där.

Att våra resurser delar vår ambition är av största vikt vilket leder till nöjda kunder, bra recensioner och mer jobb i framtiden. För oss allihopa.

Ett bra nätverk av folk helt enkelt.

Är du intresserad av ett samarbete med oss?
Hör av dig till
emil@energiab.se 0708-246600

Tillsammans har vi godkänt ungefär 10.000 energideklarationer hos Boverket på uppdrag av privatpersoner, fastighetsförmedlare BRFer, företag och kommuner.