det är inte varje dag man säljer en fastighet..


Våra certifierade energiexperter, besiktningsmän och energikonsult har erfarenhet av över 12 000 godkända energideklarationer i Boverkets register åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och flerbostadsägare, - och vår besiktningsman har gjort över 1000 fastighetsbesiktningar.


Vi förstår att ni har massor av annat att tänka på inför er försäljning av er fastighet eller med uppdateringen av era energideklarationer i ert bestånd.

Vi ser till att allt flyter på bra, att allt blir godkänt och att ni känner er trygga - och utlovar alla dokument senast dagen efter besöket.
Berätta gärna om era behov och önskemål.

Välkommen till Energi & AreaBolaget!

Vi har nära samarbete med välkända fastighetsägare, fastighetsförmedlare & mäklarbyråer runt om i Skåne, Blekinge, Småland och Kronoberg

Är ni intresserad av ett samarbete med oss? Kul!
Energiab.se energiexperter och besiktningsmän

Vi började göra energideklarationer i Kristianstad varifrån vi tog oss an uppdrag ner mot Höör / Hörby / Eslöv och uppåt landet mot Blekinge och Kronoberg.

Ganska snart kom förstärkning i form av en energiexpert och en besiktningsman i Malmö i söder vilket resulterade i att vi täcker allt mellan Simrishamn i öst till Landskrona i väst.

Att ha goda samarbetspartners runt omkring Göteborgsområdet och i Varberg gör att vi även kan hjälpa kunder i dessa områden.

Låt kompetenta fackmän som är rätt försäkrade, rätt utbildade & på rätt plats hjälpa er!

Jobba hos oss?

Är du energiexpert [N] eller [K], energikartläggare eller besiktningsman?
Vilken erfarenhet har du?
Ta kontakt med oss!
Energi & AreaBolaget Kristianstad – EnergiAB.se – Om oss
Hem » Läs mer om oss på EnergiAB.se – Energikonsulter, besiktningsmän och energiexperter