Hoppa till innehåll

Energideklaration på distans
till småhus och villa i hela Sverige med 
fast pris – 1890kr.

Om er fastighet går under ett av Boverkets undantag har vi möjlighet att upprätta er energideklaration på distans (gäller i hela Sverige) för endast 1890kr till villa och småhus.

Läs om Boverkets undantag här under.
Är du osäker på något så går det givetvis bra att ringa oss.

Boverkets undantag för platsbesök.
Kan din energideklaration utföras på distans är du välkommen att fylla i vårt formulär nedan.

"Byggnaden är ny eller har dokumenterat god energiprestanda"

"Byggnaden är ett enbostadshus och har liknande utformning, storlek och energiegenskaper som en annan byggnad som har besiktats och överensstämmelsen garanteras av den oberoende experten."

"Energideklarationen avser en del av en byggnad som har samma utformning, storlek och energiegenskaper som en annan del av byggnaden och den delen har besiktats"

"Den som upprättar energideklarationen bedömer att kostnaden för besiktningen kommer att motsvara minst hälften av försäljningspriset för byggnaden."

Tillsammans har vi utfört över 12 000 energideklarationer
Chansen är stor att vi varit i en fastighet som är liknande din också.

I lagen om energideklaration för byggnader finns det ett krav på platsbesiktning av byggnaden innan en energideklaration kan upprättas
-men det finns också undantag vilket gör att en energideklaration kan upprättas på distans av en certifierad energiexpert.

Energistaplar till energideklaration
Energideklaration på distans för 1890kr till villa i hela Sverige!

Behöver ni ett platsbesök istället?

Ett platsbesök av en certifierad energiexpert är lösningen när man inte kan få sin energideklarationen upprättad på distans.
Vi utför platsbesök på alla slags fastigheter i hela Skåne, Blekinge, Kronoberg och Halland. 

Till bostadsrättsföreningar eller fastigheter såsom flerbostadshus & hyreshus, kontor, lager, lokal och skola eller större bestånd finns vi tillgängliga i hela Sverige – be om kostnadsfri offert.

Byggnader som får ”A”, ”B” eller ”C” i sin energideklaration för att få en bättre ränta på sitt nuvarande bolån – hör med er bank om era möjligheter och kontakta sedan oss för upprättande av er energideklaration på distans eller med ett besök av certifierad energiexpert.
Läs mer om gröna bolån.

"Jag skickade in de uppgifter de bad om - redan dagen efter hade de registrerat hos Boverket och mailat mig energideklarationen."
Kan du få bättre ränta på ditt bolån med en grön energideklaration?
Alexandra - Stockholm
Nybyggt Älvsbyhus