Hoppa till innehåll
Energideklarera er BRF med fast pris. Certifierade energiexperter godkänner hos Boverket. Flerbostadshus och hyreshus ska även dem ha energideklaration utförd vart tioende år.
Energibesiktning till BRF med fast pris i Skåne

Energideklaration till större fastigheter såsom bostadsrättsförening, flerbostadshus, lokal och kontor.

Spara in på er bostadsrättsförenings driftkostnader. För att kunna avgöra om olika åtgärdsförslag är lönsamma måste man upprätta en ekonomisk kalkyl som ni givetvis får ta del av.
Energideklarationen är för övrigt en direkt avdragsgill kostnad för er BRF och/eller era flerbostadshus.


Få fast pris på energideklaration till er fastighet, lokal, kontor, butik eller BRF

Fyll i vårt kontaktformulär med enkelhet för att snabbt få ett fast pris på energideklarationen till alla era lägenheter, parhus eller övriga fastigheter i bostadsrättsföreningen.

Vi har utfört energideklarationer till stora och små fastighetsbestånd och bostadsrättsföreningar

Vi är superstolta över att ha fått 5/5 i betyg av våra kunder

Responsen som vi fått över vår service, men framförallt över våra priser gör oss väldigt glada och vi gör vårt yttersta för att ni ska känna er trygga och bekväma med vårt besök i era fastigheter.

Vi ser till att det som är viktigast för er prioriteras först.

Google.se
100%
Offerta.se
100%
Team 7 Energideklaration i Skåne, Blekinge, Kronoberg med fast pris.

“Bra, snabb och
professionell.
Rekommenderas varmt!"
Malin, BRF i Växjö

Reducera er energiförbrukning, kostnad och miljöpåverkan genom att utföra åtgärder som presenteras i energideklarationen.

 

Våra energiexperter tar hand om den lagstadgade energideklarationen åt er BRF, företag eller er förening och hjälper er att hitta de lönsamma åtgärder som finns för er byggnad och hur lång återbetalningstidtid en eventuell åtgärd får.

Energideklaration till bostadsrättsföreningen, hyreshus, flerbostadshus, parhus, kedjehus, kontor och lokaler

1. Beställning​

Vid offertförfrågan önskar vi veta fastighetsbeteckning, adress, ungefärlig yta samt vilken typ av byggnad det är (flerbostadshus, lägenhetshus, radhus, parhus, skola, kontor).
-vi återkommer inom en arbetsdag!

2. Utförande

En energiexpert besöker fastigheten eller fastigheterna och kommer klarar sig bra själv, men du som BRF-ordförande, fastighetsägare eller fastighetsskötare är givetvis mer än välkommen att gå rundan med oss om det är av intresse.

3. Utskick

Energiexperten gör sina beräkningar för att sedan godkänna och registrerar era energideklarationer hos Boverket innan de skickas ut till beställare.

-Smidigt!

Frågor & Svar

Vart tionde år behöver ni uppdatera er energideklaration och har ni inte gjort någon alls ännu så hjälper vi givetvis er med det.